NEW BUNDLE PACK | GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

Over mij!

Hi! Het gezicht achter Curls and Cosmetics ben ik, Eveline Vos, een vrolijke & spontane krullenbol! In juni 2020 ben ik begonnen met het nastreven van mijn toekomstdroom: 'Het opzetten van een eigen cosmetica bedrijf.' Naast de cosmetica is het krullenwereldje ook één van mijn grootste passies. Vandaar de combinatie van deze twee verschillende branches.

'Curls & Cosmetics.'

In september 2019 ben ik begonnen met de CG-methode en een Instagram kanaal begonnen als 'Foxcurlygirl'. Op dit account plaats ik mijn curly-girl-journey om mijn krullenreis bij te houden en belangrijke tips & tricks te delen met mijn volgers. Daarnaast heb ik verschillende samenwerkingen met bedrijven die CG-producten verkopen. Deze producten review ik op mijn Instagram met altijd een eerlijke mening. 

Als verkoopspecialist heb ik 3 jaar ervaring opgedaan in een drogisterij/parfumerie. Al snel merkte ik dat de Make-Up, Cosmetica en Parfumerie mijn passie is en ik energie krijg van het geven van adviezen aan andere mensen op dit gebied.

Het doel van deze website is om jouw krullen te helpen transformeren naar een fantastisch mooie & gezonde bos met krullen met een happy face. Je bent namelijk al prachtig van jezelf, vergeet dat niet en Curls and Cosmetics zorgt voor dat extra stukje zelfvertrouwen. 

En.......mijn allereerste product is nu online, namelijk de CurlyCurls gel! Speciaal voor krullenbollen die de CG-methode volgen en daar ben ik zo ontzettend trots op. De CurlyCurls gel is CG-friendly en uiteraard helemaal speciaal ontwikkeld om jouw krullen betoverend mooi en gezond te krijgen. Naast de producten voor het haar is het voor mij een toekomstdroom om ook een aantal hoogwaardige cosmetische producten uit te brengen. Ik luister naar jullie meningen en zal mijn assortiment daarop steeds blijven vernieuwen. Ook geef ik jou het juiste advies op maat. 

Liefs, 

Eveline Vos